Training:

We bieden u trainingen aan om te gebruiken op een interactief whiteboard of interactieve display. Klik op onderstaand trainingsaanbod en bekijk de brochure voor een training die bij uw noden past.

i3 Training Center

"Optimaliseer je lessen met interactiviteit dankzij de i3 training"

Download i3 les

Download het overzicht van de i3 trainingen!

i3 Training

i3 brengt technologie in het klaslokaal en
zorgt voor beter resultaten!

 

Zet het i3BOARD zo effectief mogelijk in bij het lesgeven met onze i3 basis en knoppentraining. De leerkracht leert de i3 producten op een juiste manier gebruiken en wordt vaardig gemaakt in de i3BOOK software. Verken de software en hardware van i3 optimaal en stimuleer de technische vaardigheden tijdens het lesgeven.

 

Wat houdt een i3 training in?
De leerkracht wordt vaardig gemaakt in het gebruik van het i3BOARD om de software op de juiste manier toe te kunnen passen en het i3BOARD zo effectief mogelijk in te zetten bij het lesgeven. Initiatie- en basistrainingen stimuleren de technische vaardigheden. De leerkracht verkent de mogelijkheden van de i3 soft- en hardware optimaal.

"Vergroot uw kennis en vaardigheden

dankzij de praktijk gerichte trainingen van i3!"

Waarom zou je een i3 training moeten volgen?
Het onderwijs is voortdurend onderhevig aan ontwikkelingen. Het hedendaagse onderwijs moet interactief, inspirerend en procesgericht zijn. i3 helpt de leerkracht een interactieve, inspirerende en procesgerichte les te ontwikkelen. De i3 trainingen gaan verder dan het aanleren van technische vaardigheden en spelen in op de visie van de school, de leskwaliteiten van de leerkracht en op de leergierigheid van de leerlingen. Belangrijk hierbij is dat het i3BOARD niet de les verbetert en beheerst, maar dat de leerkracht een betere les neerzet met behulp van het i3BOARD.