30ste ICT-Praktijkdag in Gent

library

Kom en ontdek i3LEARNHUB tijdens de 30ste ICT-Praktijkdag in Gent

De ICT-Praktijkdag richt zich tot het basis-, secundair, hoger en volwassenenonderwijs.
Er worden Hands-on Workshops, Presentaties en een educatieve ICT-Beurs georganiseerd.

Maandag 23 mei - Hogeschool Gent - Campus Schoonmeersen
•   Sessie 12 - Gedifferentieerd digitale leermiddelen inzetten via i3LEARNHUB - Anneke Verbeeck
•   Sessie 100 - Meer interactiviteit op het digibord - Gert Lemmens

 

Interactiever werken met i3LEARNHUB op elk device

Een concrete en praktische inzet van digitale middelen met de online i3LEARNHUB-software op je board, je pc, je tablet om je klas gedifferentieerd aan te pakken.

Registreer je alvast voor deze software, het is gratis.

any device Deze software werkt op alle interactieve producten en internetplatformen, inclusief mobiele devices. Op die manier kan je gedifferentieerd digitale leermiddelen inzetten.

We laten je zien hoe je je klas snel kan ombouwen tot een gedifferentiëerd lokaal met 'oefenhoeken' met veel leerprikkels. We bekijken de manieren van differentiëren en hoe we die kunnen toepassen in ons onderwijssysteem. i3LEARNHUB is persoonlijke software met volledig aanpasbare toolbars.

Er is geen voorkennis nodig om deel te nemen aan deze sessies. Het volstaat om de basisvaardigheden computergebruik en internet onder de knie te hebben. We adviseren om je eigen laptop mee te brengen omdat je het toetsenbord best kent. Dat werkt vlotter. Zorg er wel voor dat je de browser Chrome op voorhand hebt geïnstalleerd en dat Flash Player in je browser werkt: Test Flashplayer in je browser.

Hoe eerder je inschrijft, hoe beter, omdat men rekening houdt met het uur van inschrijving voor toekenning van je voorkeur. Wens je een sessie te volgen die nu volzet is, schrijf je dan toch in als je ook een tweede voorkeur hebt. Duid je tweede voorkeur aan en zet je in de wachtrij voor je eerste voorkeur. Je krijgt deze automatisch toegekend als er plaats beschikbaar is. Je kan twee sessies volgen: één in de voormiddag, één in de namiddag.

•   Sessie 12 - Gedifferentieerd digitale leermiddelen inzetten via i3LEARNHUB - Anneke Verbeeck
Lokaal L12 - Voormiddag
Voor iedereen, alle onderwijstypes

Na deze sessie zal je:
• aan de slag kunnen met de basic i3LEARNHUB bordonafhankelijke software
• je leerlingen individueel of in kleine groepjes aan de slag laten gaan
• op maat info doorgeven
• je klasorganisatie anders bekijken

•   Sessie 100 - Meer interactiviteit op het digibord - Gert Lemmens
Lokaal L50 - Namiddag
Voor iedereen, alle onderwijstypes

Schrijf je nu meteen in!

Na deze interactieve sessies zal je weten hoe i3LEARNHUB een meerwaarde kan betekenen voor het onderwijs. Je zal weten hoe deze software op het digitaal schoolbord werkt en hoe je aan bijkomende info kan geraken. Bovendien leer je de basisvaardigheden voor het gebruik ervan. We ontwerpen reeds eenvoudige interactieve lesdelen, onmiddellijk integreerbaar in je lessen. Na deze sessie kan je probleemloos zelf aan de slag.

Hogeschool Gent - Campus Schoonmeersen - 9000 Gent
Wegbeschrijving