Disclaimer

Inhoud

Alle inhoud is gratis en open voor iedereen.
Je hoeft enkel te registreren.

Auteursrechten

Op deze site liggen heel wat links naar eigen werk en naar werk van andere auteurs. Deze auteurs behouden natuurlijk alle auteursrechten op hun werk. Het gebruik van de oefeningen valt onder de voorwaarden die de auteur zelf stelt. interactive-school.net linkt de oefeningen enkel om ze beter in de kijker te stellen. Mocht een auteur daarmee niet akkoord gaan, dan verwijderen we de links meteen.

KopiĆ«ren van onze eigen oefeningen naar andere websites is niet toegestaan. Een link leggen naar onze eigen oefeningen laten we natuurlijk wel toe. 

Het is nadrukkelijk verboden inhoud van interactive-school.net te verkopen of voor commerciƫle doeleinden te gebruiken. De auteurs van oefeningen die vanuit interactive-school.net gelinkt worden stellen dezelfde voorwaarde.

We streven er steeds naar auteursrechten en bronvermeldingen op een correcte manier na te leven. Mochten bepaalde auteurs, firma's, ... menen dat dit niet het geval is, verzoeken wij ze dit aan ons te melden. De situatie wordt dan onmiddellijk rechtgezet.

Aansprakelijkheid

Hoewel interactive-school.net ernaar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, kunnen we niet garanderen dat de inhoud juist is op het moment waarop die wordt ontvangen of in de context waarin die wordt gebruikt. interactive-school.net kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de inhoud, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site.

 • De auteur van de lessen, oefeningen, software, cursussen, ... is dus verantwoordelijk voor wat hij/zij aanbiedt op interactive-school.net. interactive-school.net veronderstelt bij ontvangst/publicatie dat de auteur alle materiaal zelf heeft ontworpen en dat er geen auteursrechten worden geschonden.

 • De webmaster van de websites waar interactive-school.net naar verwijst is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn/haar website.

Toestemming om jouw

oefeningen hier te linken

 • Je vindt hier links naar jouw oefeningen terug?

  Bij alle oefeningen vermelden we de bron en de auteur. De meeste auteurs hebben er geen probleem mee en vinden het zelfs positief dat hun oefeningen hier rechtstreeks worden gelinkt omdat ze merken dat ze daardoor meer bezoek krijgen. We vragen alle auteurs toestemming kort nadat we hun oefeningen hier linken. Als je hier links naar jouw oefeningen terugvindt en je hebt nog geen toestemming gegeven, contacteer ons dan zeker. Laat eventueel meteen weten of je akkoord gaat of niet.

   Je vindt hier geen links naar jouw oefeningen terug ...

 •  ... en je zou dat graag hebben.

  • Contacteer ons dan zeker! Geef het internetadres van je oefeningensite door, de naam van je school of initiatief en laat ons weten wie je bent.

    ... en je zou dat ook niet wensen.

  • Laat het ons weten. We respecteren het als iemand zijn of haar oefeningen niet wil laten linken.